Actuele steunvragen

Steun door jou helpt door mensen die iets voor een ander willen betekenen, te koppelen aan gezinnen die steun nodig hebben. Wil en kun jij ondersteuning bieden, meld je dan aan of reageer op één van de specifieke hulpvragen die we momenteel hebben. Mochten deze hulpvragen niet bij je passen, maar wil je wel wat voor een gezin betekenen? Reageer dan ook. Er zijn veel meer gezinnen die steun kunnen gebruiken. Wij zorgen voor een goede match!

Ben jij die fijne persoon die ervoor zorgt dat ik even een momentje voor mijzelf heb om op te laden?

 • Regio Meijel
 • Ondersteuning thuis
 • Momenten in overleg
>> Meer informatie over alleenstaande moeder met 2 kinderen<<

Ik ben een alleenstaande moeder van dochter A. en zoon V. en wij wonen in Meijel. Mijn dochter is 5 jaar en gaat naar de basisschool. Zij is een gevoelig meisje wat feilloos meekrijgt wat er in haar omgeving gebeurt. Zij vindt het leuk om te kleien en te tekenen, maar ook van het spelen van rollenspellen kan zij genieten. Mijn zoon is 1,5 jaar en gaat op de dagen dat ik werk naar de kinderopvang toe. Door het 22q11 duplicatie syndroom ontwikkelt hij zich wat langzamer dan een ander. 

Ik ben op zoek naar iemand die mij af en toe thuis kan ondersteunen zodat ik even op adem kan komen. Mijn netwerk om mij heen is beperkt, waardoor ik alles met mijn kinderen samendoe. Ik zou graag een keer alleen het bos in gaan om een lange wandeling te maken of een keer met mijn dochter alleen op pad gaan om haar aandacht te geven.  

Je hoeft hiervoor geen medische achtergrond te hebben. Het zou wel prettig zijn als er enige ervaring is op het gebied van het opvangen of opvoeden van kinderen en dreumesen 

Kom je kennismaken met ons leuke gezinnetje?  

Steungezin met kinderen voor 7 jarige M.

Maatje gezocht voor Jelle van 8 jaar

 • Regio Sevenum
 • Maatje om samen lekker actief bezig te zijn 
 • 1x per week / twee weken 
>> Meer informatie over Jelle<<

Word jij mijn maatje? 

Ik ben Jelle en ik ben 8 jaar oud. Ik ben op zoek naar een maatje die 1x per week/2 weken met mij activiteiten wil ondernemen. Ik hou van de iets wildere activiteiten dus ik zou het leuk vinden als jij ook een beetje een durfal bent die het leuk vindt om actief bezig te zijn.

Samen met mijn mama woon ik in Sevenum. Ik heb kenmerken van ADHD waardoor ik soms wat meer aandacht vraag van mijn mama. Op de momenten dat ik leuke dingen met jou onderneem kan mijn mama even iets voor zichzelf doen. Recent is ook epilepsie bij mij gediagnostiseerd. Het is dus  fijn als jij niet bang bent voor dit ziektebeeld, natuurlijk kan mijn mama je hierover uitleg geven.

Voor mij en mijn mama is het fijn als jij in eerste instantie bij ons thuis langskomt. Als we na een tijdje gewend zijn aan elkaar kunnen we mogelijk ook soms buitenshuis iets ondernemen samen.
Wij zouden het extra leuk vinden als een jongeman enthousiast wordt van deze oproep maar vrouwen nodigen wij ook zeker uit om te reageren.

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Dan zouden we het leuk vinden om je te leren kennen!

 

Opvanggezin voor Vince en Ilza

Mannelijke, enthousiaste buddy gezocht voor jongen van 13 jaar

 • Regio Egchel
 • Opvang
 • 1 x per twee weken op zaterdagmorgen
>> Meer informatie over B. van 13 jaar <<

Ik ben B., een lieve, rustige, attente jongen van 13 jaar oud. Samen met mijn moeder, stiefvader, stiefzus, zusje en broertje woon ik in Egchel. Doordeweeks ga ik naar school en in het weekend ben ik thuis.

Ik heb ADHD, waarvoor ik medicatie krijg die mij helpt me te concentreren en een betere rem te hebben. Daarnaast heb ik een lichte verstandelijke beperking. Ik kan snel afgeleid en moeilijk te motiveren zijn. Het is helpend voor mij wanneer een ander mij motiveert en leert doorzetten. In het contact naar anderen ben ik spontaan, attent en behulpzaam.

Ik houd van een grapje en geniet van persoonlijke aandacht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te BMX’en, te freerunnen, te vissen of met dieren bezig te zijn. Ik heb veel interesse voor automerken en de tweede wereldoorlog. Een van de redenen waarom ik het leuk vind om met een maatje dingen te ondernemen, is dat ik het moeilijk vind om mezelf te vermaken. 

Ik ben op zoek naar een buddy die 1x per twee weken op zaterdagochtend iets met mij onderneemt, zodat mijn ouders even de handen vrij hebben. Het is fijn wanneer je bekend bent met ADHD/een verstandelijke beperking en opvoeden.

Ben jij die enthousiaste man waarmee ik 1x in de twee weken op zaterdagochtend iets leuks kan ondernemen bij jou thuis of ergens buitenshuis? Dan zou ik graag kennis met je maken om te kijken of er een wederzijdse klik is.

 
 
Steungezin met kinderen voor 7 jarige M.

Oppas/opvang aan huis gezocht voor mijn zoontje S. van 3 jaar 

 • Regio Peel en Maas
 • Oppas / opvang
 • 1x per week / twee weken 
>> Meer informatie<<

Ik ben S., een energieke jongen van 3 jaar oud. Samen met mijn moeder woon ik in Panningen. Doordeweeks bezoek ik de ontwikkelingsgroep van PSW in Panningen. Mijn sterke eigen wil maakt dat ik niet graag afwijk van mijn eigen keuzes. Als ik iets wil, wil ik het ook direct. Daarnaast ben ik ook kalm en speel ik graag alleen zonder andere kinderen. Er zijn vermoedens van autisme maar een officiële diagnose heb ik niet. Ik praat niet, maar begrijp over het algemeen wel alles.

Ik vind het heel leuk om naar de Jumbo supermarkt te gaan. Ook speel ik graag met bellenblaas, maak ik graag puzzels of speel ik met de tablet.

Het is fijn als jij een rustige houding hebt en wilt investeren in een band/connectie met mij. Ik heb namelijk vaak wat tijd nodig voordat ik een goede band krijg met iemand.

Mijn moeder heeft weinig tot geen netwerk in Nederland en werkt daarbij 4 halve dagen per week. Een ondersteuner zou voor ons dus fijn zijn om enerzijds mijn moeders netwerk iets te verbreden en anderzijds zodat mijn moeder soms een momentje voor zichzelf heeft.

Wij zouden het fijn vinden als een ondersteuner 20 jaar of ouder is. Of bij jonger dan 20 jaar een pedagogische opleiding volgt. Wat betreft een dag/tijd zou onze voorkeur uitgaan naar de dinsdag, andere dagen behoren echter ook tot opties! Elke week zou super zijn maar met 1x per 2 weken zijn wij ook al erg geholpen!

Ben jij de persoon die ons kan helpen? Dan komen wij heel graag in contact met je!

Opvanggezin voor Vince en Ilza

Liedevol steungezin gezocht voor twee broertjes

 • Regio Horst aan de Maas
 • Steungezin 
 • Liefst structureel, bijvoorbeeld 1 x per twee weken 
>> Meer informatie over de twee broertjes <<

 

Wij, twee broers van 8 en 9 jaar oud, zijn op zoek naar een liefdevol steungezin waar wij afleiding krijgen en onszelf mogen zijn.

Ik ben een jongen van 9 jaar oud. Ik heb een groot probleemoplossend vermogen en ben een echte doener. Ik ben een gevoelige jongen die cognitief sterk is maar sociaal emotioneel nog dingen kan leren. In het contact met andere kinderen ben ik wat onhandig, ik voel me snel aangevallen.
Voor gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan in mijn leven krijg ik hulp.
In mijn vrije tijd doe ik aan teamsport en ga ik naar Jong Nederland, daar gaat het goed met mij.

Mijn broer is een vrolijke, gevoelige jongen van 8 jaar oud. Hij houdt van muziek en dansen en zit op voetbal. Hij heeft zindelijkheidsproblemen door darm-/blaasproblemen. Hierdoor heeft hij een laag zelfbeeld.

Na jarenlang voor ons zorgen zijn onze ouders overbelast. Dat maakt dat het hen op dit moment niet goed lukt om voor ons klaar te staan zoals zij dat zouden willen. Het is fijn als onze ouders ontlast kunnen worden en wij afleiding en ontspanning buitenshuis hebben.
Daarvoor zouden we het liefst structureel iets afspreken, bijvoorbeeld 1x per 2 weken.

Ben jij of zijn jullie het liefdevolle, begripvolle en geduldige gezin waarbij wij ons veilig mogen voelen en onszelf mogen zijn? Dan zouden wij heel graag met jullie in contact komen!

 
 
Steungezin met kinderen voor 7 jarige M.

Steungezin om te gaan spelen voor Djarno (8 jaar)

 • Regio Grubbenvorst
 • Steungezin
 • Ongeveer 1 x per maand en in de schoolvakanties op zaterdagen
>> Meer informatie over Djarno<<

Ik ben Djarno, 8 jaar oud en op zoek naar een lief steungezin in de omgeving van Grubbenvorst waar ik 1x in de maand en tijdens schoolvakanties een zaterdag mag gaan spelen.

Wij, mijn mama, papa, mijn twee jongere broertjes (6 en 4 jaar oud) en ik wonen nu ruim twee jaar in Grubbenvorst. Voorheen in Haaften, Gelderland en hebben daardoor nog een klein sociaal netwerk hier.

Ik heb lieve ouders. Mijn mama heeft sinds haar geboorte Spina Bifida (“open rug"). Zij is daardoor lichamelijk beperkt en gebruikt krukken en een rolstoel. Papa heeft vanaf zijn puberteit een niet aangeboren hersenletsel (NAH). Hij is daardoor minder belastbaar, hij kan daardoor minder goed overzien wat er gebeurt en daarop inspelen. Hij is wel een grote steun voor mama die veelal voor onze opvoeding zorgt. Papa werkt 4 dagen in de week en mama doet een middag in de week vrijwilligerswerk.

Ik word omschreven als een lieve jongen, maar lijk hooggevoelig te zijn voor onrust om me heen. Ik kan druk in gedrag zijn en heb dan ook de ruimte nodig om te bewegen. Ik kan ook wel eens flink boos worden, ik kan dan wild gaan springen en schreeuwen. Gedrag waarbij anderen al snel denken me te moeten corrigeren, maar het helpt bij mij veel beter als ik op een positieve manier even kan ontladen; "Jas en laarzen aan, even naar buiten, even uitrazen!” Ergotherapie en ondersteuning vanuit PSW onderzoeken hoe ze me daarbij kunnen helpen.

Mijn functioneren lijkt persoonsafhankelijk, ik moet een klik met iemand hebben. Iemand die me kan “lezen” en bijsturen. Iemand die me kan volgen en meegaan in mijn interesses, maar ook duidelijk en voorspelbaar is. Belangrijk omdat ik graag wil doen wat ik wil en afstemmen op de ander moeilijk vindt. Maar ik wil het altijd héél graag goed doen! Wel heb ik een beetje moeite met eten. Ik kan meerdere keren per dag bezig zijn met wat er 's avonds gegeten wordt. Ik blijf daar dan op doorvragen en als ik het niet lekker vind kan ik daar onrustig van worden en blijven, maar volgens mama wordt dat gelukkig al wat minder.

Ik ben het liefst buiten, fysiek bezig als het maar niet heel erg koud en nat is. Ik vind het ook leuk om samen creatief bezig te zijn. Lekker knutselen of spelen met lego en ik vind het ook fijn om met momenten even alleen te zijn.

Mijn mama, papa en ik zouden het fijn vinden als jullie:
- een lief steungezin zijn dat rust, veiligheid en warmte kan bieden
- ervaringsdeskundigen zijn op het gebied van opvoeden
- tegen een druk jongetje kunnen, me willen leren kennen en daarmee “lezen” en bijsturen
- een plek zijn waar ik mag zijn wie ik ben en me niet hoef in te houden om naderhand thuis te ontladen
- in Grubbenvorst of directe omgeving wonen (klein stukje rijden is voor mama geen probleem)
- veel buitenruimte hebben, 't liefst een erf waar ik met werkzaamheden mee zou kunnen helpen.
- ervoor open staan, als blijkt dat we het samen goed met elkaar kunnen vinden om in de toekomst en uiteraard na onderling overleg uit te breiden naar 1x in de week.

Herkennen jullie je in dit profiel en zouden jullie eventueel iets voor ons willen betekenen maken we graag kennis met jullie om te onderzoeken of er een gezamenlijke klik is.

 

Let op: Vanwege privacyredenen is bovenstaande foto enkel ter illustratie gebruikt.
Steungezin om te gaan spelen voor Djarno

Oppasgezin voor tweeling Ries en Meis

 • Regio Peel en Maas
 • Oppas
 • aantal dagen in de schoolvakanties
>> Meer informatie over Ries en Meis<<

We zoeken een oppas-/opvanggezin, wonend in de omgeving Peel en Maas voor een tweeling van 7 jaar oud waar ze een aantal dagen tijdens de schoolvakanties mogen spelen. Die het daarnaast leuk vinden om tijdens schoolvakanties met het gezin mee te gaan, hen willen begeleiden tijdens en activiteit of uitje.

Wij zijn Meis en Ries, broer en zus. Wij wonen samen met mama, haar vriend en ons broertje Tijn in Panningen. Mama werkt als docent in het voortgezet onderwijs en haar vriend als zelfstandig ondernemer. We vormen samen een stabiel en warm gezin. We worden ervaren als leuke en lieve kinderen, hebben beiden autisme, een licht verstandelijke beperking en ontwikkelingsachterstand. We handelen beide vanuit patronen en creëren deze continue Het is dan ook fijn wanneer we hierin begrensd worden/ deze doorbroken worden. Ik, Meis ben vaker wat in mezelf gekeerd. Kan fladderen en geluiden maken. Kan zinnen maken en daarmee communiceren. Ik heb een sterk eigen willetje en heb graag dat de dingen gaan zoals ik dat wil. Ik heb dan ook iemand nodig die me continue een beetje bijstuurt. Ik ben muzikaal en houd van neuriën en dansen. Ik ben Ries, een spontane jongen. Ik sta open voor en zoek contact en ik heb humor. Mijn hoofd kan snel vol raken en heb dan behoefte aan een rustmomentje. Bij frustratie kan ik boze buien krijgen. Het helpt me als ik dan stevig, troostend vastgehouden wordt. Ik heb een fascinatie voor bouwen en elektriciteit. We zitten beiden op het speciaal onderwijs. Wij zouden het fijn vinden: - als jullie een steungezin (30+) zijn met kinderen waar we ook af en toe mee kunnen spelen - een positieve instelling hebben - rust, veiligheid en warmte kunnen bieden - kennis van en affiniteit hebben met autisme, een verstandelijke beperking en ontwikkelingsvertraging (MBO/HBO opgeleid) - structuur kunnen bieden/ grenzen stellen, geduldig en daadkrachtig zijn - wonen in de omgeving Peel en Maas - niet rokend zijn en een gezonde leefstijl hebben.

Herkennen jullie je in dit profiel en zouden jullie iets voor ons kunnen betekenen dan maken we graag kennis met jullie om te onderzoeken of we een match kunnen zijn.

 

Oppasgezin voor tweeling (5 jaar)

Jong gezin zoekt een lieve oppas voor hun drie kinderen in omgeving Beringe

 • Regio Beringe
 • Oppasgezin voor Senn, Lev en Suus
 • 1x per maand een middag met mogelijke uitbreiding
>> Meer informatie over het gezin<<

Wij zijn Senn (9), Lev (7) en Suus (5). Wij wonen samen met onze ouders in Beringe. Wij zijn een jong en ondernemende gezin. Wij, Senn en Lev en Suus, gaan tot 14.00 naar school. Wij hebben daarna nog veel tijd om te spelen en eropuit te gaan. Dit doen wij graag samen met jou!

Wij zijn enthousiast, nieuwsgierig en spelen graag met lego of poppen. We houden van tekenen, zwemmen, voetballen en lekker buiten te spelen. Samen fietsen of naar de speeltuin vinden wij erg leuk. Ook kijken wij graag televisie, maar vinden het moeilijk om onszelf hier niet in te verliezen waardoor we niet willen stoppen met kijken. Wij hebben een bakfiets waar je met ons mee op pad kan gaan.

Wij zoeken een lieve oppas die stevig in zijn of haar schoenen staat. Iemand die ons begrenst, duidelijk is en ons vertelt wat we gaan doen en wat er verwacht wordt. Wij zouden het fijn vinden als dit kan in jouw eigen thuissituatie. Als er andere kinderen binnen jouw gezin aanwezig zijn dan vinden wij dat geen probleem. Heb je zelf geen mogelijkheden om ons op te vangen dan kunnen we altijd bij ons eigen huis terecht.

Wij willen starten met één keer in de maand een middag oppas, maar willen als dit bevalt in de toekomst kijken naar uitbreiding of wisselende samenstelling van kinderen zodat onze ouders ook een keer samen wat kunnen gaan doen.

 

Oppas voor gezin met drie kinderen
Let op: Vanwege privacyredenen is bovenstaande foto enkel ter illustratie gebruikt.

Opvanggezin voor Vince en Ilza

 • Regio Bergen
 • Opvanggezin in de omgeving van Bergen die een broer en zus van 5 en 8 jaar willen opvangen op momenten dat dit nodig is. 
>> Meer informatie over Vince en Ilza<<

 Wij, Ilza en Vince zijn op zoek naar een warm opvanggezin waar we bijvoorbeeld op woensdagmiddag of af en toe in het weekend mogen spelen. 

Mijn broer Vince en ik wonen samen met mama en papa in Bergen. 

Wij hebben beiden een zeldzame ziekte (het 16p11.2 deletie syndroom), waardoor wij om meer aandacht, zorg en nabijheid vragen dan onze leeftijdsgenootjes. Het zou onze ouders rust geven wanneer wij af en toe een moment zouden kunnen gaan spelen bij een warm opvanggezin, zodat papa en mama even tijd voor zichzelf hebben. 

Ik, Vince, ben 5 jaar oud en ik ga naar speciaal basisonderwijs. Ik ben een lieve, enthousiaste en ondernemende jongen die graag op ontdekkingstocht gaat en het heerlijk vindt om buiten te spelen. Mijn interesses liggen bij auto's, tractors, graafmachines, Paw Patrol, klimmen en klauteren en de zandbak. Ik speel graag samen, maar vindt alleen spelen ook erg fijn. Even een filmpje kijken tussendoor helpt mij om balans te houden tussen in- en ontspanning. Bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen heb ik fysieke en verbale sturing nodig. 

Ik, Ilza ben 8 jaar oud en ga naar speciaal basisonderwijs. Ik word omschreven als een lieve, ondeugende, sociale en leergierige meid met een grote fantasie. Ik hou van knutselen, kleuren, spelen met poppen en in het keukentje spelen, maar ook buitenspelen in het zand, rolschaatsen, fietsen of in bomen klimmen. Samenspelen met andere kinderen vind ik heel erg leuk. Ik zonder me af wanneer ik even moet ontspannen. Een filmpje kijken, is hierbij helpend. Alleen spelen vind ik nog moeilijk.  

Beiden vinden we het fijn om voorbereid te worden op veranderingen. Het helpt ons wanneer jullie duidelijk zijn en structuur bieden, grenzen stellen en deze ook vasthouden.  

Zijn jullie dat warme gezin … 

- dat ruimte heeft om ons zo nu en dan een dag of dagdeel op te vangen en waar we mogelijk in toekomst een keer kunnen logeren. 

- met kinderen waar we samen mee kunnen spelen en waar we van elkaar kunnen leren. 

- met duidelijke regels en grenzen, die structuur kunnen bieden. 

- in de directe omgeving van Bergen wonen (max. 5 km i.v.m. vervoer ouders). 

Dan zouden we heel graag kennis met jullie willen maken om te kijken of er een wederzijdse klik is. 

Opvanggezin voor Vince en Ilza

Een steungezin met kinderen voor de 8-jarige M.

 • Regio Peel & Maas
 • Steungezin met kinderen om samen leuk te spelen
 • 1x in de 14 dagen op woensdag- of zaterdagmiddag
>> Meer informatie over M.<<

Ik ben M., 8 jaar oud en op zoek naar een gezin met kinderen van ongeveer mijn leeftijd. Het zou fijn zijn als ik daar regelmatig, bijv. 1x in de 14 dagen een middag op de woensdag of zaterdag zou mogen spelen en mijn sociale vaardigheden oefenen.

Wij, mijn mama, papa en mijn oudere zus (20 jaar) wonen in Baarlo. Ik heb nog een andere, oudere zus maar zij woont bij mijn oma en opa in Portugal. Het land waar mijn mama vandaan komt. Wij zijn een warm en goed functionerend gezin. Mijn mama, papa en zus werken veel, ze maken lange dagen in de tuinbouw. We kennen verder weinig mensen/ hebben geen netwerk waarbij we terecht kunnen. Mijn mama zou het fijn vinden om naast papa, een sparringpartner te hebben waarmee ze zaken over ons, kinderen zou kunnen bespreken.

Ik word omschreven als een vrolijke jongen en zit op het speciaal basisonderwijs. Daar heb ik het naar mijn zin en het gaat goed. Daarnaast ga ik 3x in de week naar de BSO van Unik. In mijn vrije tijd speel ik graag buiten. Binnen teken ik graag, speel ik op mijn Ipad, bouw ik graag met Lego en vind ik het leuk om een spelletje te spelen. Ik zit ook nog op zwemles. Ik geniet van de aandacht van een ander. Ik ben gevoelig voor prikkels uit mijn omgeving. Als het druk is word ik ook drukker. Helpend is wanneer er duidelijke grenzen worden gesteld, de drukte verdwijnt dan weer. Ik heb ADHD en krijg daarvoor medicatie en functioneer dan goed. Ik praat vaak snel en daardoor soms onduidelijk, spreek ook Engels en Nederlands.

Hebben jullie interesse en mogelijk een plekje voor mij binnen jullie gezin, dan willen we graag kennis met jullie maken om te kijken of er een klik is.

Let op: Vanwege privacyredenen is bovenstaande foto enkel ter illustratie gebruikt.
Steungezin met kinderen voor 7 jarige M.

Oppas of opvang voor broertje (4) en zusje (5) 

 • Regio Maasbree
 • Oppas of opvang
 • 1x per maand
>> Meer informatie<<

Wij zijn D. (5 jaar) en W. (4 jaar), wij wonen samen met onze mama's in Maasbree. Doordat wij allebei iets extra's vragen in de opvoeding zou het voor onze mama's fijn zijn hierin af en toe ontlast te kunnen worden.

Ik, D. ben een enthousiaste, spontane en vrolijke meid met een algehele ontwikkelingsachterstand. Ik volg onderwijs op Ulingshof (mytylschool). Ik kan veel dingen zelf maar ervaar beperkingen op motorisch gebied en sociaal-emotioneel gezien. Vaak doe ik eerst voordat ik denk. Bij onbegrip/onduidelijkheid kan ik emotioneel/driftig worden. Duidelijken grenzen helpen me om dit zoveel mogelijk te voorkomen.  
Ik hou van dansen en muziek, tekenen/kleuren en knutselen en kan dit ook heel goed.
Mijn uithoudingsvermogen is verlaagd waardoor ik eerder moe ben en sneller overprikkeld raak. Ik heb minder kracht in mijn benen en heb een paar keer per dag een rustmoment nodig. Eten gaat vaak moeizaam, ik eet daardoor weinig. Hierover vindt natuurlijk afstemming plaats met mijn ouders.

Ik, W. ben een lief, ondeugend en ondernemend jongetje met een sterke eigen wil. Ik heb een sociaal-emotionele en spraak-/taalachterstand. Hierdoor ervaar ik geregeld onbegrip en frustratie. Graag ben ik buiten, speel ik met Playmobil en speel ik verkleedspelletjes waarin ik mijn fantasie kwijt kan.

Zowel mijn zus als ik hebben grenzen, duidelijkheid, structuur en nabijheid meer nodig dan leeftijdsgenoten. We gebruiken allebei geen medicatie en hebben geen allergieën.

We zouden het heel fijn vinden als een steuner/steungezin ervaring heeft met kinderen. Bijvoorbeeld een gezin met kinderen of ervaringsdeskundigen op het gebied van opvoeding.
We zouden al geholpen zijn als de steuner maandelijks iets voor ons zou kunnen betekenen. Wie weet zou dit in de toekomst ook vaker kunnen zijn maar voor nu zijn we al erg geholpen met 1 keer per maand.

Ben jij de persoon of zijn jullie het gezin dat iets voor ons zou kunnen betekenen?
We komen heel graag in contact met jou/jullie!

Opvanggezin voor Vince en Ilza